ADVERTEREN OP BIZTRENDS.NL?


Biztrends.nl weet wat ondernemers interesseert, wij kennen niet alleen onze doelgroep, wij zijn zelf ook de doelgroep.Wij publiceren wat ondernemers verder helpt bij het ondernemen en het mens achter de ondernemer, van starters tot een ondernemer in hart en nieren.

Wij brengen ondernemersnieuws, maar ook achtergronden, opinie en tutorials waar men echt wat aan heeft. Onderwerpen die wij behandelen gaan van online marketing tot HR tot tech, een echte ondernemer is breed geïnteresseerd, precies wat wij bedienen.

Biztrends.nl kan jouw merk helpen de juiste doelgroep te vinden en te bedienen op een manier die bij het merk past. Wij leveren advertenties, sponsored content, branded content, advertorials en video’s. Precies zoals jij het wil, diep in de doelgroep die jij als klant wilt hebben. Wij denken mee over de mogelijkheden en wij bedienen al onze klanten op maat. Ons doel is altijd om een langdurige samenwerking aan te gaan, om zo te meten, te verbeteren en samen door te groeien. Dat is immers waar ondernemers voor staan.

Wil jij met jouw merk adverteren op Biztrends.nl? Stuur dan een bericht of bel ons.

Vragen?

Voor al je vragen over adverteren stuur een mail naar [email protected]