HomeTechMet deze app zet je tekst om in audio

Met deze app zet je tekst om in audio

-


HOOFDPUNTEN

  • Blijf als ondernemer op de hoogte van de nieuwste innovaties
  • Elocance helpt je bij het omzetten van tekst naar audio
  • Alle audio is beschikbaar in HD
  • Het lezen van tekst levert nou eenmaal geen directe omzet op
pexels cottonbro 5054355 1

Ondernemers moeten zich blijven ontwikkelen en willen graag up to date blijven van de laatste technische ondersteuning. Blijven leren houd je als ondernemer op de hoogte van de nieuwste innovaties, de beste mensen in de branche en helpt je nieuwe kansen voor jouw bedrijf te ontdekken. Het is echter niet eenvoudig om tijd te vinden om alle artikelen of onderzoeken te lezen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dat is waar een audio-lees-app zoals Elocance om de hoek komt kijken.

Elocance helpt je je tijd te maximaliseren om je werk gedaan te krijgen en tegelijkertijd meer te leren. Deze mobiele app verandert namelijk alle tekstinhoud die je kiest direct in een podcast. Maar het werkt niet alleen bij artikelen. Je kunt lange teksten zoals e-mails, vergaderrapporten, contracten, juridische documenten, notities en meer converteren naar audiobestanden om je tijd te besparen. Je kunt hiermee je eigen inhoud beheren en alles op één plek opslaan, zodat je er gemakkelijk bij kunt terwijl je onderweg bent, aan het sporten bent of boodschappen doet. Als je meerdere bestanden hebt waarnaar je wilt luisteren, maak dan een afspeellijst om alles op je takenlijst achtereenvolgens door te nemen. Alle audio is beschikbaar in HD en je kunt kiezen uit verschillende stemopties of accenten. Bovendien hebt je rechtstreeks toegang in de app tot populaire nieuwsbrieven.

Als je eigen snelgroeiende verzameling geschreven inhoud je ervan weerhoudt productief te zijn en te blijven, neemt Elocance het zware werk voor je over door artikelen, documenten, e-mails en meer te converteren. Het biedt je de ruimte om te multitasken en productiever te werken. Voor ondernemers die in eerste instantie alleen zijn kan het al helemaal een uitkomst bieden. Het lezen van tekst levert nou eenmaal geen directe omzet op. Daarentegen is het toch enorm belangrijk om je te verdiepen in belangrijke mails, vergadernotulen of zelfs financiële rapporten.